ΔΟΜΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ


 Tο κυρίως σώμα είναι μονοκόμματο  φτιαγμένο από χυτό ψευδάργυρο τύπου zamac 5 και συνδυάζει τη μεγάλη αντισκωριακή προστασία με τη δύναμη και τη σταθερή ποιότητα κατασκευής.
    Οι Σφήνες κλειδώματος των συρμάτων από χάλυβα, που βρίσκονται σε κάθε κανάλι του κυρίως σώματος, ενσωματώνουν ένα πύρο  αποδέσμευσης για εύκολη προσαρμογή. Κάθε σφήνα έρχεται σε επαφή με το συρματόσχοινο ή το σύρμα  με οδοντωτή σιαγόνα. και το φορτίο εξαπλώνεται  σε όλη το μήκος  της σφήνας, μεγιστοποιώντας  της δύναμης συγκράτησης.
    Τα ελατήρια προσαρμογής των σιαγόνων  είναι κατασκευασμένο από τύπου 302 S26 ανοξείδωτο χάλυβα.

Σειρά Προϊόντων:


KL200 KWIK-LOC: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αντηρίδες και αγκυρώσεις πασσάλων και περιφράξεων, κατάλληλο για σύρμα και συρματόσχοινο  διαμέτρου 3-4,5 χιλιοστά.

 

KL150 KWIK-LOC: Το KL150 χρησιμοποιείται στις γραμμές καλλιέργειας και στήριξης για ένωση και τέντωμα των συρμάτων ή των συρματόσχοινων διαμέτρου 2,3-3,5 χιλιοστων.

 

KL100 KWIK-LOC: Το KL100 χρησιμοποιείται στις γραμμές καλλιέργειας ,περιφράξεις και ηλεκτροφόρους φραχτες καθώς  για την ένωση και τέντωμα των συρμάτων ή των συρματόσχοινων διαμέτρου 2-2,5 χιλιοστών.

 

 

Εργαλείο έντασης συρμάτων μέσω KWIK-LOC: κατασκευασμένο εξολοκλήρου από κράμα μετάλλου για στιβαρότητα και αξιόπιστία σε βάθος χρόνου. Χρησιμοποιείται για να τεντώσει τα σύρματα ή τα συρματόσχοινα  με ένταση μέχρι και πάνω από 300kg  σε σύρμα που έχει πιαστεί και τεντώνεται από ένα KWIK-LOC. Το εργαλείο λειτουργεί με το κράτημα του KWIK-LOC και τραβώντας το σύρμα  μέσω του KWIK-LOC τεντώνει τα σύρματα σε δευτερόλεπτα. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μεγέθη των KWIK-LOCS


 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γραμμικές καλλιέργειες και  γεωργικές εργασίες: τα  KWIK-LOCS μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τερματικοί τεντωτές των γραμμών στήριξης και καλλιέργειας , ως ενδιάμεσοι τεντωτήρες των γραμμών καλλιέργειας , ως συνδετήρες των κομμένων συρμάτων των γραμμών στήριξης και καλλιέργειας , σε αντηρίδες στήριξης , σε θηλιές συρμάτων και συρματόσκοινων στήριξης ,έντασης και αγκύρωσης , στην  σύνδεση πολλών κομματιών συρμάτων και σε πολλές άλλες εφαρμογές, δίνοντας άμεσες και εύκολες  λύσεις στις καθημερινές γεωργικές εργασίες.

 

Περιφράξεις  και κτηνοτροφία : τα  KWIK-LOCS μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τερματικοί τεντωτές των γραμμών στήριξης των πλεγμάτων περίφραξης , ως ενδιάμεσοι τεντωτήρες των γραμμών που στηρίζουν τα πλέγματα , ως συνδετήρες των κομμένων συρμάτων των γραμμών περιφράξεων, για τέντωμα, ανόρθωση και επισκευή  πεσμένων πλεγμάτων περίφραξης.  Ως αντηρίδες στήριξης , σε θηλιές συρμάτων και συρματόσκοινων στήριξης ,έντασης και αγκύρωσης , καθως και στην  σύνδεση πολλών κομματιών συρμάτων. Ακομη τα KWIK-LOCS τοποθετούνται και   σε ηλεκτροφόρους φράχτες για ζώα καθώς μπορεί να τεντώσει και να ενώσει  και πλαστικά σύρματα πολυεθυλαινίου , αλλα και σε πολλές άλλες εφαρμογές, δίνοντας άμεσες και εύκολες  λύσεις στις καθημερινές  εργασίες

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 

ΙΣΧΥΡΑ: περισσότερο από  τα σύρματα.

 

ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ: παντός καιρού, κατασκευασμένα από κράμα ψευδαργύρου.

 

ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΑ: κατάλληλα για πολλές διαφορετικές εφαρμογές και χρήσεις.

 

ΓΡΗΓΟΡΑ: τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα.

 

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΑ:χωρίς να χρειάζεται κόψιμο του σύρματος όπως στους άλλους  αντίστοιχους εντατηρες του εμπορίου.

 

ΕΥΚΟΛΑ: κλειδώνουν μόνα τους απλά με την είσοδο του σύρματος.

 

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ: εύκολη ρύθμιση χάρη στον πύρο ρύθμισης.

 

ΑΣΦΑΛΗ: αξιόπιστα και αποτελεσματικά.