Η Agrinova Hellas διαθέτει στην ελληνική και Κυπριακή αγορά τα Κορεατικά ηλεκτρικά Δετικά και Ψαλίδια υψηλής ποιότητας και εργονομίας KORE με πλήρη γκάμα αναλώσιμων και ανταλλακτικών.

 

Δετικο KORE cordless

 

Το Kore cordless είναι ένα ηλεκτρικό δετικό κατάλληλο για κάθε είδους δέσιμο και ειδικά για το δέσιμο του αμπελιού. είναι κατάλληλο για όλα τα συστήματα διαμόρφωσης καθως και για χρήση στην  ανθοκομία, και δεντροκομία.


Το μηχάνημα δεσίματος χρησιμοποιεί ένα μη τοξικό παρθένο πλαστικό σύρμα που εγγυάται την  συγκράτηση των βλαστών μέχρι την περίοδο της συγκομιδής και αφαιρείται εύκολα κατά τη διάρκεια της φάσης κλάδεματος.


Η θήκη της μπομπίνας απευθείας στη μηχανή δεσίματος σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις διαδικασίες δεσίματος με ένα χέρι, ανω με το άλλο μπορείτε να χειριζεστε τους βλαστούς στο επιθυμητό σημειίο δεσίματος, καθώς και να διευκολύνετε τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την αντικατάσταση της μπομπίνας.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Συνοδέυεται απο 2 μπαταρίες 2Ah

 

Αυτονομία μπαταρίας : 3500-4000 δεσίματα

 

Μήκος πομπίνας :90μ

 

Διάμετρος δεσίματος 25-30 χιλιοστά

 

Δεσίματα να πομπίνα : 650

Πλεονεκτήματα

 

Εργονομία, απόδοση, ευκολία στη χρήση, εύκολη στη συντήρηση, δυνατότητα σύνδεσης στην ίδια μπαταρία με την ηλεκτρική ψαλίδα.

 

- 50% εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με το χειροκίνητο δέσιμο


- Δέσιμο των βλαστών χωρίς να σφίγγονται


- Ελαφρύτητα: μόνο 1200 γραμμάρια με μπαταρία και πομπίνα


- Εύκολος χειρισμός


- Η λαβή επιτρέπει τη χρήση τόσο στον αριστερόχειρα όσο και στον δεξιόχειρα

- Απλό στην χρήση: απλά Τοποθετήστε το εργαλείο στο κλαδί και πατήστε το κουμπί


 

 

 

 

 

Ηλεκτρικό κλαδευτήρι Kore

 

επαγγελματικό κλαδευτήρι για εντατικό κλάδεμα σε αμπελώνες, ελαιώνες και οπωρόνες αλλά κατάλληλο και για κλάδεμα κάθε είδους ξύλου, που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μη, καιτην τέλεια λύση για οινοποιούς και καλλιεργητές φρούτων που επιθυμούν να λειτουργούν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να εξαρτώνται από πηγή ενέργειας. απόσταση (γεννητρια-συμπιεστής ή συμπιεστής συνδεδεμένος με το τρακτέρ). Από τα πιο ισχυρά ψαλίδια της αγοράς με διάμετρο κοπής 45 mm πράσινο ξύλο – 30 mm ξηρό ξύλο.

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Ανοιγμα λεπίδας

 

Ενεργοποιείται με ένα απλό κουμπί κοντά στη σκανδάλη, σας επιτρέπει να κάνετε τις περισσότερες τομές κατά τη φάση του κλαδέματος


ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
 Για χρήση σε ελαιώνες και οπωρώνες (επομένως σε όλες εκείνες τις εργασίες κλαδέματος όπου απαιτείται μέγιστη απόδοση)


ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
-Για χρήση σε αμπελώνες ή σε πολύ χοντρά φυτά, όπου επομένως μικρότερη διάμετρος κοπής και μικρότερο όγκο των λεπίδων. προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευκολότερη διείσδυση στο μπροστινό μέρος      

  


Προοδευτική κοπή

 

Το κουμπί ενεργοποίησης της λεπίδας (ή η σκανδάλη) έχει εξαιρετική ευαισθησία. Δηλαδή, η κίνηση της λεπίδας ακολουθεί την κίνηση του κουμπιού. Για να δώσουμε ένα παράδειγμα, εάν πατήσουμε το κουμπί μόνο το μισό της διαδρομής του, η λεπίδα θα κλείσει μόνο μέχρι τη μέση. τότε η λεπίδα θα ολοκληρώσει ένα πλήρες κλείσιμο και συνεπώς την κοπή, μόνο αν πατήσετε το κουμπί μέχρι τέρμα
-

Λειτουργία αναμονής

 

Σας επιτρέπει να μετακινείτε ή να εκτελείτε άλλες εργασίες, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση στη χρήση της μπαταρίας.        Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Συνοδέυεται απο 2 μπαταρίες 4Ah

 

Ισχυς 25V

 

Με εγγυηση 2 ετών και πλήρη υποστηριξη ανταλλακτικών