Αμπελώνες Γεωργιάδη

'Ενα από τα παλαιότερα και γνωστότερα οινοποιεία της Βορείου Ελλάδας εφαρμόζει γραμμικά συστήματα της Agrinova Hellas για τους νέους σύχρονους αμπελώνες του.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ

ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ή Agrinova Hellas ανακοινώνει την συνεργασία της με την VIGNETINOX© μία απο τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο εξαρτημάτων και μηχανημάτων διαχέιρησης αμπελουργίας τα οποία σε συνδυασμό με τους τελευταίας γενιάς πασσάλους δημιουργούν έναν απόλυτα σύγχρονο και ανταγωνιστικό αμπελώνα με μέγιστη απόδοση και ποιότητα τελικού προϊόντος.

 

Θερμοκήπια Τούνελ

Νέα επέκταση με θερμοκήπια τούνελ της Agrinova Hellas στην μονάδα παραγωγής βιολογικών προιοντων του Γιώργου Κιμπεζή στα Σπάτα Αττικής

 

ΕΛΑΤΗΡΙΟ-ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΥΡΜΑΤΩΝ

Εξάρτημα για την τελειοποίηση ενός συγχρονου αμπελώνα. Επιτρέπει την ταχύτατη διαχείρηση των συρμάτων καλλιέργειας με την δυνατότητα αυτορρύθμισης των αποστάσεων των συρμάτων με βάση την πυκνότητα της βλάστησης ενώ παράλληλα απορροφά τις ριπές των ισχυρών ανέμων προστατέυοντας τους βλαστόύς και το σύνολο της γραμμής υποστήλωσης.

ΝΕΟΣ ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ "HD"

Νέος πάσσαλος κεφαλής κατασκευασμένος για ακόμη μεγαλύτερες καταπονήσεις και υποστήριξη όλων των νέων γενιάς συστημάτων διαχείρησης και έντασης συρμάτων.

Το Κτήμα Άλφα στο Αμύνταιο Φλώρινας , ένα απο τα μεγαλύτερα οινοποιεία της Ελλάδας με πολύ υψηλα επίπεδα αμπελουργικής παραγωγής και οινοποίησης επέλεξε συστήματα υποστήλωσης της Agrinova Hellas τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των νέων αμπελώνων του, τελευταίας γενιάς και υψηλής ακριβείας.

 

Charalampakis Winery

Υποστήλωση με πασσάλους τύπου U στους νέους εντατικούς αμπελώνες της Charalapmakis Winery επιφάνειας 130 στρεμμάτων, σχεδιασμένους απο την Agrinova Hellas, στην Αυλή πεδιάδος Ηρακλείου.

 

 

ΩΜΕΓΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

'Ελασμα από "αρμονικό"(για ελατήρια) ατσάλι, για την δημιουργία "Ω" χαμηλής κάλυψης καλλιεργειών. Η ποιότητα του μετάλλου με χαρακτηριστικά ελατηρίου,εξασφαλίζει απεριόριστη χρήση και δίνει οριστική λύση στην πολυέξοδη συνεχή αντικατάσταση συμβατικών μεταλλικών, ή πλαστικων ελασματων.

 

Τοποθέτηση Αgrotube 50/10 και λευκού υφάσματος εδαφοκάλυψης πλάτους 100εκ για τον έλεγχο των ζιζανίων καθώς και μπαμπού 106εκ για την στήριξη των νεαρών φυτών και των Agrotube σε νέο αμπελώνα στην Σαντορίνη.

 

 

ΝΕΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Νέος αμπελώνας με τελευταίας γενιάς πασσάλους τύπου "U" 220cm/1.25mm εκτάσεως 65 στρεμμάτων στην Μαντίνεια Αρκαδίας .

.

 

ΝΕΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Νέος αμπελώνας με τελευταίας γενιάς πασσάλους τύπου "U" 200cm/1.25mm στο Μαζαράκι Θεσπρωτίας .

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ

 

Νέα ενότητα από την Agrinova Hellas με μεταλλικούς σωλήνες γαλβανιζέ και "μαυρους" για την υλοποίηση κατασκευών αλλά και δικτύων άρδευσης, πάντοτε με την ποιότητα υλικών και ανταγωνιστικές τιμές της Agrinova Hellas