Η Agrinova Hellas διαθέτει στην ελληνική και Κυπριακή αγορά τα Κορεατικά ηλεκτρικά Δετικά και Ψαλίδια υψηλής ποιότητας και εργονομίας KORE με πλήρη γκάμα αναλώσιμων και ανταλλακτικών.

 

Δετικο KORE cordless

 

Το Kore cordless είναι ένα ηλεκτρικό δετικό κατάλληλο για κάθε είδους δέσιμο και ειδικά για το δέσιμο του αμπελιού. είναι κατάλληλο για όλα τα συστήματα διαμόρφωσης καθως και για χρήση στην  ανθοκομία, και δεντροκομία.


Το μηχάνημα δεσίματος χρησιμοποιεί ένα μη τοξικό παρθένο πλαστικό σύρμα που εγγυάται την  συγκράτηση των βλαστών μέχρι την περίοδο της συγκομιδής και αφαιρείται εύκολα κατά τη διάρκεια της φάσης κλάδεματος.


Η θήκη της μπομπίνας απευθείας στη μηχανή δεσίματος σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις διαδικασίες δεσίματος με ένα χέρι, ανω με το άλλο μπορείτε να χειριζεστε τους βλαστούς στο επιθυμητό σημειίο δεσίματος, καθώς και να διευκολύνετε τη συντήρηση, τον καθαρισμό και την αντικατάσταση της μπομπίνας.

 

 

 

Πλεονεκτήματα

 

Εργονομία, απόδοση, ευκολία στη χρήση, εύκολη στη συντήρηση, δυνατότητα σύνδεσης στην ίδια μπαταρία με την ηλεκτρική ψαλίδα.

 

- 50% εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με το χειροκίνητο δέσιμο


- Δέσιμο των βλαστών χωρίς να σφίγγονται


- Ελαφρύτητα: μόνο 1200 γραμμάρια με μπαταρία και πομπίνα


- Εύκολος χειρισμός


- Η λαβή επιτρέπει τη χρήση τόσο στον αριστερόχειρα όσο και στον δεξιόχειρα

- Απλό στην χρήση: απλά Τοποθετήστε το εργαλείο στο κλαδί και πατήστε το κουμπί


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Συνοδέυεται απο 2 μπαταρίες 2Ah

 

Αυτονομία μπαταρίας : 3500-4000 δεσίματα

 

Μήκος πομπίνας :90μ

 

Διάμετρος δεσίματος 25-30 χιλιοστά

 

Δεσίματα να πομπίνα : 650