ΛΑΜΑΚΙ ΣΥΡΜΑΤΩΝ 

 

Λαμάκι 22 και 30 εκατοστών ΙΝΟΧ με νεύρο για την αποστασιοποίηση των συρμάτων καλλιέργειας. Χρησιμοποιείται κυρίως σε ερασιτεχνικούς ή παλαιότερου τύπου καλλιέργειας αμπελώνες. Προσαρμόζεται στον πάσσαλο με βίδα (δεν περιλαμβανεται). Το λαμάκι 22 εκατοστών έχει 1+2 σημεία ρύθμισης των συρμάτων 1 μόνιμης και δυο, με εγκοπή  ασφαλείας για μετακίνηση των συρματων, ενώ των 30 εκατοστων εχει 1+3 αντίστοιχα.

 

ΛΑΜΑΚΙ Γαλβανιζέ 30εκ. ΤΙΜΗ: 0,90 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

 

ΑΜΑΚΙ ΙΝΟΧ 22εκ. ΤΙΜΗ: 1,20 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

 

ΛΑΜΑΚΙ ΙΝΟΧ 30εκ. ΤΙΜΗ: 1,50 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΜΠΕΛΙΟΥ

 

'Ελασμα από γαλβανιζέ ατσάλι πάχους 4,4 χιλιοστών και μήκους 1,2 μέτρων. Η Οικονομική και αξιόπιστη λύση για την στήριξη των νεαρών φυτών, με το πλεονέκτημα οτι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε νέες φυτέυσεις.

 

ΤΙΜΗ/ΤΕΜΑΧΙΟ: 0,38 €

 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

ΑΓΚΥΡΕΣ:

Άγκυρες για την στήριξη της γραμμής . Στην άγκυρα μεταδίδεται μέσω των συρμάτων το μεγαλύτερο φορτίο ταλάντωσης και βάρους της γραμμής. Ανάλογα με το είδος του εδάφους πρέπει να χρησημοποιηθεί και η κατάλληλη άγκυρα. Στα σκληρά χώματα προτείνεται η ελικοειδής στα πολύ πετρώδη η 'Τ' ενω στα βαθιά εδάφη αυτές με δίσκο ανάλογα αν αυτό ειναι αργιλλώδες, αμμώδες, κλπ καθώς και απο το μήκος της γραμμής καλλιέργειας.

 

ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΣΥΡΜΑΤΩΝ

 

Εξάρτημα για τη διαχείριση των βλαστών και συγκράτηση σύρματος.Τοποθετείται πολύ έυκολα (χωρίς βίδες) στον πάσσαλο και το σύρμα περνάει μέσα απο τις οπές. Όταν τα ελατήρια είναι ανοικτά τα δύο σύρματα είναι σε απόσταση 45cm το ένα απο το άλλο και επιτρέπει την ταχεία είσοδο της νέας βλάστησης. Οταν είναι κλειστά ανυψώνεται κατά 20 εκατοστά και η απόσταση των συρμάτων μειώνεται στα 5-10cm διευκολύνοντας την μηχανική συγκομιδή. Αυτό το εξάρτημα επιτρέπει να διαχειριστείτε το ζεύγος των συρμάτων, χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσετε τα σύρματα ή να χρησημοποιήσετε κάποιο εργαλείο. Η διαδικασία κλεισίματος και ανοίγματος καθώς και η τοποθέτηση του εξαρτήματος πάνω στον πάσσαλο είναι ταχύτατη και γίνεται απλά με το χέρι.

 

ΤΙΜΗ: 0,95 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ

ΑΓΚΥΡΑ ΕΛΙΚΟΕΙΔΗΣ

 

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΣ ΕΝΤΑΤΗΡΑΣ

 

Κυλινδρικός εντατήρας ειδικός για να προσαρμόζεται στους πασσάλους κεφαλής και να τεντώνει τα σύρματα στήριξης και καλλιέργειας. Ασφαλίζει στην πίσω πλευρα του πασσάλου με πείρο (περιλαμβάνεται) απο ανοξείδωτο ατσάλι.

 

ΤΙΜΗ: 0,95 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%  

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΦΗ ΥΛΙΚΑ

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Τα περιφερειακά εξαρτήματα τελειοποιούν την εγκατάσταση σας και την κάνουν ακόμα πιο λειτουργική και εύκολη! 

 

ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ , ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

 

Γάντζοι συρμάτων αμπελουργίας Tibi Bio

 

Οι γάντζοι συγκρατούν ενωμένα τα σύρματα καλλιέργειας στους γραμμικούς αμπελώνες διευκολύνοντας τις καλλιεργητικές εργασίες και την συκομιδή.

 

Προέρχονται απο βιοπολυμερή φυτικής προέλευσης απόλυτα βιοδιασπώμενα. Η καινοτομία του προιόντος έγκειται, στο οτι, στο τέλος της καλλιέργειας, οι γάντζοι μπορούν να αφεθούν στο έδαφος και διασπώνται σε χούμους.

 

Οι γάντζοι Tibibio ειναι πιστοποιημένοι σαν βιοδιασπώμενοι σύμφωνα με το πρωτόκολλο UNI EN ISO 17556 .

 

Είναι διαθέσιμοι σε τρείς διαστάσεις ανοίγματος συρμάτων 20, 32 και 54 χιλιοστά.

ΕΛΑΤΗΡΙΟ-ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΥΡΜΑΤΩΝ

Εξάρτημα για την τελειοποίηση ενός συγχρονου αμπελώνα. Κατασκευασμένο απο ατσάλι ΙΝΟΧ, επιτρέπει την ταχύτατη διαχείρηση των συρμάτων καλλιέργειας, με την δυνατότητα αυτορρύθμισης των αποστάσεων των συρμάτων με βάση την πυκνότητα της βλάστησης ενώ παράλληλα απορροφά τις ριπές των ισχυρών ανέμων προστατέυοντας τους βλαστόύς και το σύνολο της γραμμής υποστήλωσης.

Απαραίτητο στην μηχανική διαχείρηση των βλαστών(βίντεο), ιδανικό για την διαχέιρηση με το χέρι και για περιοχές με ισχυρούς ανέμους.

Με βάση το μήκος της γραμμής χρειάζονται ένα ή δύο ανά γραμμή υποστήλωσης

 

ΤΙΜΗ: 13,00 €/τεμάχιο + ΦΠΑ

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24% 

 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

ΤΥΠΟΣ ΠΑΧΟΣ
mm
ΜΗΚΟΣ
ΜΕΤΡΑ
ΤΙΜΗ €
ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ 12,5cm 12 0,8 2,70 €
ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ 12,5cm 12 1 3,10 €
ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ 14cm 12 0,8 2,90 €
ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ 14cm 12 1 3,35 €
ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΔΙΣΚΟ 16cm 14 1 3,90 €
ΑΓΚΥΡΑ ΕΛΙΚΟΕΙΔΗΣ 6 0,8 3,10 €
ΑΓΚΥΡΑ ‘Τ’ 6 0,86 4,30

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

GRIPPLE MEDIUM

 

Gripple medium εντατήρας για σύρματα από 2,0-3,25mm. Εξασφαλίζει ταχύτατο τέντωμα και σύνδεση συρμάτων. Ιδανικό για σύρματα  ατσάλινα εξειδικευμένα για την αμπελουργία.

 

ΤΙΜΗ/ΤΕΜΑΧΙΟ: 1,10 €

 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

 

ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ BAMBOO

Ιδανικά για την στήριξη νεαρών φυτών αμπέλου και λαχανικων με μεγαλύτερη μηχανική αντοχή και χρόνο ζωής απο τα κοινά καλάμια.

Διατίθενται σε συσκευασία 500 τεμαχίων, 105 εκατοστών μήκους και 8-10 χιλιοστών πάχους.

 

Τιμή/Συσκευασίας 500 τεμαχίων: 40,00€+ΦΠΑ

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ