Το νερό είναι πηγή ζωής και σε πολλές καλλιέργειες βασικό συστατικό για την εξασφάλιση μιας καλής παραγωγής. Η μελέτη και η εγκατάσταση σύγχρονων αρδευτικών συστημάτων ,καθώς και εξελιγμένων αυτοματισμών, εξασφαλίζει, υγιή ανάπτυξη της καλλιέργειας, μεγαλύτερη απόδοση και κατα συνέπεια χαμηλότερο κόστος παραγωγής, χωρίς σπατάλες στην διαχείριση του πολυτιμότερου αγαθού που είναι το νερό.

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί ώστέ να μελετήσουμε το κατάλληλο σύστημα άρδευσης για τις ανάγκες σας, ή για τα υλικά άρδευσης που χρειάζεστε για την καλλιέργεια σας.

 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

 

ΣΤΑΛΛΑΚΤΗΦΟΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΑΡΔΕΥΣΗΣ

 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

 

ΦΙΛΤΡΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

 

ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΥΔΡΟΛΙΠΑΝΣΗΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

 

 JOHN DEERE

ΣΤΑΛΛΑΚΤΗΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΡΔΕΥΗΣ

 

Μία από τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες μάρκες ταινίας  στον κόσμο, Η T-Tape Drip χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης νερού, την αύξηση της ποιότητας των καλλιεργειών, και της απόδοσης τους.

 

 Η T-Tape Drip μπορεί να εγκατασταθεί στο έδαφος, κάτω από πλαστικά, ή ακόμα και κάτω από την επιφάνεια. Λόγω της αντοχής του υλικού της T-Tape, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τα πρότυπα ποιότητας, είναι η ταινία στάγδην που μπορείτε να υπολογίζετε σε χρόνο με το χρόνο.