Πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα προιόντα για την λαχανοκομία και την αμπελουργία. Προέρχονται απο βιοπολυμερή φυτικής προέλευσης και συγκεκριμένα απο καλαμπόκι.

 

 Τα προιόντα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον αφήνονται στο έδαφος και διασπώνται σε χούμους. Υλικά υψηλής τεχνολογίας απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά. 

 

Ιδανικά για μονάδες παραγωγής υψηλής ποιότητας με οικολογική συνείδηση, και βιολογικές καλλέργειες, καθώς και για ερασιτέχνες που σέβονται το περιβάλλον.

 

Κλίπ Ντομάτας Tibi Bio

 

Συγκρατεί τον κορμό της ντομάτας στον σπάγκο βοηθώντας στην σωστή ανάπτυξη του φυτόυ χωρίς να εμποδίζει την ροή των χυμών. Ιδανικό για την ανάπτυξη και συγκράτηση των φυτών, οριζόντια και κάθετα. 

 

Προέρχονται απο βιοπολυμερή φυτικής προέλευσης απόλυτα βιοδιασπώμενα. Η καινοτομία του προιόντος έγκειται, στο οτι, στο τέλος της καλλιέργειας διεκολύνει το "ξήλωμα" αφου τα κλιπς μπορούν να αφεθούν στο έδαφος και διασπώνται σε χούμους ή μπορούν να αφεθούν πανω στα φυτά που προορίζονται για τον χώρο κομποστοποίησης.

 

Στήριγμα τσαμπιού Ντομάτας Tibi Bio

 

Συγκρατεί το τσαμπί της ντομάτας στο σημείο επαφής με τον κορμό, προστατέυοντας το από το σπάσιμο ή λύγισμα προσφέροντας έτσι την απρόσκοπτη ροή των χυμών με αποτέλεσμα την βέλτιστη ομοιομορφία ωρίμανσης και ποιότητας των φρούτων. 

 

Προέρχονται απο βιοπολυμερή φυτικής προέλευσης απόλυτα βιοδιασπώμενα. Η καινοτομία του προιόντος έγκειται, στο οτι, στο τέλος της καλλιέργειας διεκολύνει το "ξήλωμα" αφου τα στηρίγματα μπορούν να αφεθούν στο έδαφος και διασπώνται σε χούμους ή μπορούν να αφεθούν πανω στα φυτά που προορίζονται για τον χώρο κομποστοποίησης.

 

 

Γάντζοι συρμάτων αμπελουργίας Tibi Bio

 

Οι γάντζοι συγκρατούν ενωμένα τα σύρματα καλλιέργειας στους γραμμικούς αμπελώνες διευκολύνοντας τις καλλιεργητικές εργασίες και την συκομιδή.

 

Προέρχονται απο βιοπολυμερή φυτικής προέλευσης απόλυτα βιοδιασπώμενα. Η καινοτομία του προιόντος έγκειται, στο οτι, στο τέλος της καλλιέργειας, οι γάντζοι μπορούν να αφεθούν στο έδαφος και διασπώνται σε χούμους.

 

Οι γάντζοι Tibibio ειναι πιστοποιημένοι σαν βιοδιασπώμενοι σύμφωνα με το πρωτόκολλο UNI EN ISO 17556 .

 

Είναι διαθέσιμοι σε τρείς διαστάσεις ανοίγματος συρμάτων 20, 32 και 54 χιλιοστά.